Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (Η δολοφονία του Jesse James από τον δειλό Robert Ford)


Κατευθυνμένη από το Andrew Dominik, η δολοφονία του Jesse James από το δειλό Robert Ford είναι μια ταινία που λέει τις τελευταίες ημέρες του εκτός νόμου Jesse James και, όπως ο τίτλος δείχνει, του θανάτου του στα χέρια του Robert Ford. Με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt ως εκτός νόμου Jesse James, η ταινία παρουσιάζει τον Jesse και τη συμμορία του, στην οποία γινεται μέλος ο Robert Ford (Casey Affleck) που μεγάλωσε ειδωλοποιώντας τον James. Εντούτοις, όπως στις περισσότερες φαντασίες παιδικής ηλικίας, η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στη φαντασία και ο Ford γρήγορα μαθαίνει ότι ο Jesse και η συμμορία του δεν είναι ήρωες . Είναι αυτό που προτρέπει τον Ford να σκοτωσεί τον Jesse James.


Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΙΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ

Ηθοποιοί: ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ , ΚΕΙΣΙ ΑΦΛΕΚ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ , ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕP



Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Ιδιογράφως


Το δίπλα χειρόγραφο μήνυμα δημιουργήθηκε με την προτροπή του Ζήση




http://autographcollectors.blogspot.com/

I Am Legend (Ζωντανός Θρύλος)


Ο Robert Neville είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με έναν φοβερό ιό που είναι ασταμάτητος, αθεράπευτος, και προκαλούμενος από τον άνθρωπο. Κάπως άνοσος, ο Neville είναι τώρα ο τελευταίος άνθρωπος επιζών στο αριστερό μέρος της πόλης της Νέας Υόρκης και ίσως σε ολο τον κόσμο. Για τρία έτη, ο Neville έχει στείλει πιστά τα καθημερινά ραδιομηνύματα, απελπισμένα για να βρει επιζώντες που να είναι εκεί έξω. Αλλά δεν είναι μόνος. Θύματα μεταλλάξεων της πανούκλας τα οποία επιβιώνουν στο σκότος κάνουν τα παντα για να τον αποτρέψουν από το δύσκολο έργο του να βρει το αντίδοτο του συγκεκριμένου ιού.

Σκηνοθεσία - Francis Lawrence

Ηθοποιποί - Will Smith




THE MIST - (Η Ομίχλη)


Μετά από επιθέσεις μιας βίαιης θύελλας στην πόλη Μαίην, ένα σύννεφο υδρονέφωσης εμφανίζεται το επόμενο πρωί. Δεδομένου ότι η υδρονέφωση τυλίγει γρήγορα την περιοχή, μια ομάδα ανθρώπων μένει παγιδευμένη σε ένα τοπικό μανάβικο - μεταξύ τους, ο καλλιτέχνης David Drayton και ο πέντε χρονων γιος του. Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν σύντομα μέσα στην ομίχλη πολυάριθμα είδη φρικιαστικών, απόκοσμων πλασμάτων που εισήγαγαν μέσω μιας διά-διαστατικής ρωγμής, η οποία μπορεί να έχει προκληθεί από μια κοντινή στρατιωτική βάση. Οι τρομαγμένοι πολίτες προσπαθούν απελπισμένα να επιζήσουν αυτής της αποκαλυπτικής καταστροφής.


Σκηνοθεσία: Frank Darabont

Παίζουν: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, κ.ά.